phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:30
  • Lørdag 8:00-16:30
  • Søndag 8:00-16:30
Søg RING MENU

Om Pegasus-Mobility

Pegasus-Mobility er en landsdækkende virksomhed, som ene og alene er specialiseret indenfor el-scootere og alt hvad der knytter sig af produkter, viden, service og udstyr til dette specifikke område af hjælpemidler.

Pegasus-Mobility har hovedlager og serviceværksted på Fyn – lige midt i Danmark, hvorfra alle vores salgs- og servicebusser kører ud. Vores daglige køreruter rundt i hele landet, planlægges dagligt og designes efter vores brugeres behov for service, reparation eller salgsfremvisning.

Vi kommer altid til vores brugeres adresse, når der skal foretages service, reparation eller salgsfremvisning. Dette er en virksomhedsform, som vi over flere år har udviklet bl.a. i samarbejde med Ældre Sagen og med stor inspiration og dialog med Falck.

Denne virksomhedsform har sikret vores brugere en stor grad af tryghed og værdighed, idet de ikke skal ulejlige, pårørende, naboer eller bekendte med assistance om transport til et fjerntliggende serviceværksted. Denne virksomhedsform har herudover bidraget til, at vi kan præsentere attraktive priser for vores brugere, da vi ikke er belastet af et net af dyre butikker eller forhandlere.

På den måde handler alle i deres eget lokalområde, direkte med Pegasus og med alle fordelene fra en stor og solid leverandør.

Vores salgs-og servicebusser er alle indrettet med reservedel, ekstraudstyr, tilbehør og el-scootere for fremvisning og prøvning. På den måde håndterer vi stort set alle opgaver på vores brugeres private adresse. Pegasus-Mobility er ganske enkelt en moderne kørende forretning med dyder, som kendes fra gamle dage, hvor mælkemanden, slagteren, skærsliberen, bageren, købmanden og mange andre havde tid til at komme til folks dør og oprigtigt interesserede sig for kunderne.

Ved salgsfremvisning af el-scootere har vi et aftalt udvalg med, som afprøves på vores brugeres adresse. Dette sker ofte sammen med pårørende og kommunens ergoterapeuter, såfremt de er involveret.

Hvis beslutningen bliver taget, så leverer vi gerne den udvalgte el-scooter med det samme. Tilbehør som stokkeholder og meget andet udstyr monteres med det samme, ligesom vi tager hånd om forhold som ramper og opladningsfaciliteter. I det hele taget betragter vi det som vores opgave, at være behjælpelig, således alle forhold omkring el-scooteren er løst tilfredsstillende med vores ydelser og viden.

Pegasus-Mobility ser det også som en vigtig opgave, at være en kvalificeret rådgiver i forbindelse med valg af den rigtige el-scooter, som kan løse de behov og udfordringer, som vores brugere måtte have. Dette gælder det øjeblikkelige behov, men også hvilke behov der kunne komme på tale lidt længere ud i fremtiden. Sagen er den, at et forkert valg kan være en bekostelig affære, idet el-scootere taber meget i værdi som brugt.

Pegasus-Mobility har specialværksted hvor der bliver fremstillet forskellige hjælpemidler og udstyr, til bl.a. brugere med særlige handicap eller andre former for spændende udfordringer som vores bruger ønsker løst.

Der er på alle el-scootere, købt hos Pegasus-Mobility, fuld reklamationsret og garanti, alt sammen i henhold til dansk lovgivning og vores udvidede garantiordning.