phone  70 27 27 18 åben i dag kl. 9-16
  • Mandag 8:00-17:00
  • Tirsdag 8:00-17:00
  • Onsdag 8:00-17:00
  • Torsdag 8:00-17:00
  • Fredag 8:00-16:30
  • Lørdag 8:00-16:30
  • Søndag 8:00-16:30
Søg RING MENU

Tryghed

Det er en magtpåliggende og vigtig opgave for Pegasus Mobility, at du ender med at få den el-scooter, der svarer til dine ønsker, krav og dit kørselsbehov – og at du er tryg og glad ved dette nye transportmiddel. Med vores Pegasus Mobility Tryghedsordning agter vi, at skabe det bedst mulige fundament for dette.

Fremvisning

Vi kommer til dig og fremviser forskellige udvalgte modeller, og du har mulighed for at prøvekøre dem alle.

Oplæring

Vi kører ikke fra dig, før du grundigt har fået gennemgået, hvorledes scooteren fungerer, og før du har fået svar på alle dine spørgsmål. Vi hjælper og vejleder dig med det køretekniske, således du på tryg vis kan bevæge dig ud i trafikken.

Telefonvagt

Oplever du problemer eller har du blot spørgsmål, er vi ikke længere væk end telefonen – også i weekender og efter fyraften. Kan problemet ikke løses på telefonen, laver vi en aftale om et servicebesøg så hurtigt som muligt. Vi har landsdækkende servicebiler, der cirkulerer i hele Danmark.

Service og reparation

Uanset hvor du bor, så kommer vi med vores servicebil til din bopæl, således du ikke skal ulejlige andre og have besvær med transport til et fjerntliggende serviceværksted. Vores besøg koster kun kr. 500,- som dækker vores kørselstid og brændstof til din bopæl.

Vores timepris for udførelse af reparationer er kr. 450,- tillige med forbrug af reservedele. Er det en reparation som er dækket af garantien, skal du naturligvis ikke betale for timepris og reservedele.

Vi indpasser altid vores servicebesøg til dig, når vi er i dit område. Ønsker du akut besøg, hvor vi kører direkte til dig, så er vores besøgsgebyr kr. 1.500.

Lånemodel

Kan vi ikke løse reparation eller opgaven på din adresse og er nødt til at tage din el-scooter med på vores centrale værksted, så kan vi tilbyde en gratis lånescooter, således du er mobil.

Reservedele

Når du nu har besluttet dig for at købe en el-scooter, så er det af stor vigtighed, at du også kan få den repareret og at de nødvendige reservedele er på lager. Pegasus har et stort og udbygget reservedelslager som er disponeret til mange års serviceforbrug til glæde og gavn for kunder og brugere i Pegasus Mobility A/S.

Serviceaftale

Du kan indgå en serviceaftale med Pegasus med en månedlig betaling på kr. 185,- som afdækker en række forudsigelige udgifter såvel som uforudsigelige. Serviceaftalen kan du læse mere om under fanebladet Drifts- og serviceaftale.